Providers vergelijken

Onderstaand in willekeurige volgorde de diverse providers.

LEBARA

Twintig jaar geleden maakten de drie oprichters van Lebara mee hoe duur het was om in contact te blijven met hun vrienden en familie in het buitenland. Dat moest anders. Hun doel: ervoor zorgen dat iedereen voordelig naar huis kan bellen. Altijd en overal. Of je nou belt vanuit Maastricht naar Hongkong of andersom. Want aan vrijheid en verbinding hoeft helemaal geen duur prijskaartje te hangen.

Netwerk: KPN, Klantenservice, Telefoon: +31619001200

Stel, je hebt zin in haring met ui. Dan haal je de uitjes toch ook niet bij de ene kraam en de haring bij een andere? Precies. Maar, thuis doe je eigenlijk hetzelfde met je stroom, gas, internet, tv en sim only. Bij Budget Thuis regel je alles voor thuis gewoon bij één partij. Dat is wel zo makkelijk, overzichtelijk én voordelig. Klinkt logisch, toch!?

Netwerk: KPN, Klantenservice, Telefoon: n.v.t.

Youfone

Youfone is een ambitieuze en onafhankelijke telecomprovider met meer dan 500.000 klanten en werd in 2008 opgericht door Valentijn Rensing. Tegenwoordig bieden we sim only, mobiele internetabonnementen, vaste internetdiensten, tv-diensten en supersnel glasvezel. Bij Youfone krijg je de beste kwaliteit en service tegen voordelige tarieven. De slimste keuze!

Netwerk: KPN, Klantenservice, Telefoon: 088-222 9222

BEN

Ik ben de mobiele provider voor als je op je eigen manier het maximale uit je budget wilt halen. Want ik ben er voor jou. Zo kun jij doen waar je blij van wordt. Zonder te veel te betalen. Zo houd je meer geld over voor de dingen die écht leuk zijn. Bij mij geniet je altijd van alle vrijheid. Zo blijft je abonnement bij je passen.

Netwerk: T-Mobile, Klantenservice, Telefoon: 09000401405

Hollandse nieuwe

Wij vonden dat de mobiele-telefoonmarkt anders kon. Want waarom de hoofdprijs betalen voor elke belminuut, mb of sms? En nooit weten waar je aan toe bent met je telefoonrekening? De tijd was rijp voor een eerlijke telecomprovider die je grip geeft op je kosten.

Daarom maken wij sinds 2011 telefonie weer begrijpelijk. Met een nuchtere aanpak, eenvoudige producten en heldere communicatie.

Met een super betrouwbaar netwerk, voor een scherpe prijs. En 100% controle over je abonnement en bijbehorende kosten. Zonder verrassingen achteraf.

Voor mensen die altijd en overal goed verbonden willen zijn, maar niet de duurste telefoon of een onbeperkte bundel nodig hebben. Mensen die weten wat ze belangrijk vinden en wat niet. En alleen betalen voor wat ze echt nodig hebben.

Netwerk: Vodafone, Klantenservice, Telefoon: 0900-0324

KPN

Wij geloven dat technologie het antwoord is op de vragen van vandaag en morgen. KPN heeft 5 thema’s die voor ons bedrijf belangrijk zijn, omdat wij hierbinnen een rol van betekenis kunnen spelen met onze expertise en ons netwerk.

Wij zetten alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om vooruit te kunnen.

Netwerk: KPN, Klantenservice, Telefoon: 08000402

Simpel

Goedkope Sim Only abonnementen zonder onnodige extra’s. Dát is waar je bij Simpel al sinds 2007 op kunt rekenen. Met een Sim Only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met 4G-internetsnelheid. En je krijgt van ons de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand omhoog en omlaag aanpassen. En als bonus gebruik je het vaakst als best geteste mobiele netwerk van Nederland.

Netwerk: T-Mobile, Klantenservice, Telefoon: 0881005757

Simyo

We doen er echt álles aan om onze klanten blij te maken. Al meer dan 10 jaar lang, elke dag weer. Want van iemand blij maken, is nog nooit iemand ongelukkig geworden. Sterker nog, het maakt ons werk juist zo leuk! Maak hieronder kennis met onze blijmakers. Elke dag mensen blij maken is niet zonder gevolgen. We worden regelmatig uitgeroepen tot meest klantvriendelijke of beste telecomprovider van Nederland.

Netwerk: KPN, Klantenservice, Telefoon: 020 2003007

T-mobile

Smartphones worden elke dag slimmer. We verbruiken met z’n allen steeds meer data. En we verbinden steeds meer apparaten met elkaar. Daarom blijven we bij T-Mobile ons netwerk continu verbeteren en uitbreiden met nieuwe technologieën. Zo doen we alles om jou de allerbeste netwerkervaring te geven. En dat we daar steeds beter in slagen, blijkt alleen al uit de vele prijzen die we winnen.

Netwerk: T-Mobile, Klantenservice, Telefoon: 0624001200

Tele 2

Sim Only bij Tele2: dat is supersnel internetten voor een schandalig lage prijs en hartstikke goedkoop bellen. Je kiest zelf je bel- en databundels en bepaalt zelf hoe lang je abonnement duurt. Neem je maandelijks opzegbare Sim Only of een contract voor 1 of 2 jaar? En ga je voor Unlimited Data of een kleinere bundel? Met Sim Only van Tele2 is de keuze helemaal aan jou. You’re the boss!

Netwerk: T-Mobile, Klantenservice, Telefoon: 0207544444

Vodafone

Je kiest voor een Sim Only abonnement en ineens gaat je huidige toestel kapot, raak je hem kwijt, ben je ‘m tóch zat of zie je dat de snelste smartphone ooit uitkomt. Geen paniek, daar hebben we een oplossing voor! Bij ons zet je Sim Only namelijk gemakkelijk om. Hiervoor hebben we Vodafone NEXT. Met deze service kun je jouw Sim Only abonnement al na 2 maanden omzetten naar een abonnement met een nieuwe telefoon. Wij beëindigen dan het Sim Only abonnement dat je hebt en je nieuwe gaat direct in. Zo blijf je lekker flexibel in deze digitale wereld!

Netwerk: Vodafone, Klantenservice, Telefoon: 0800-0094